| Formuláře na PC | Rybář | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení |
|
| ||||||||
Hovězí po staročesku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g zadního hovězího masa, | ||||||||
Popis: Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme s trochou oleje. Přidáme cibuli kterou osmažíme do zlatova. Založíme maso, opečeme ze všech stran a poté podlijeme vývarem. Přidáme najemno drcené jalovčinky a dusíme, až maso změkne. Maso vyjmeme, výpek podlijeme, zahustíme jíškou, přidáme víno a dobře provaříme. Na oleji zpěníme trochu Staročeského koření, špetku pepře a přidáme do omáčky. Dochutíme pepřem a solí. Maso, které jsme nakrájeli na plátky vložíme do omáčky a necháme prohřát. |