| Omalovánky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Email šablony | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | DWN.cz | EET Účtenky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí po španělsku II.


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.8.2015

Ingredience:

750 g hovězí maso
250 g cibule
2 stroužky česneku
2 polévkové lžíce olivového oleje
80 g protlaku z rajčat
2 velké zelené papriky

Popis:

Na kastról,v němž jsme rozpálili olej,dáme maso rozkrájené na menší kousky.Trochu opečeme a přidáme drobně nakrájenou cibuli.Když se zbarví dozlatova,osolíme,opepříme,přilijeme trochu vody,aby maso bylo ponořené.Potom přidáme protlak a rozmícháme. Přidáme protlačený česnek a nakrájenou papriku.Přikryjeme pokličkou a vaříme zvolna na mírném ohni 3 hod.Když nemáme olivový olej,můžeme dát máslo


Jít na recept Hovězí po španělsku II. >>