| Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Rybář | Pletení | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí pečeně Esterházy


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:13.3.2014

Ingredience:

800g hovězí filé
cibule
2.syrové brambory
3.lžíce tuku kousek černého chleba
1.lžička jemně sekaných kaparů
několik sekaných sardelek
lžička smetany
pepř,sůl
1.dl vína
máslo

Popis:

Maso nakrájíme na plátky,naklepeme,potřeme rozpuštěným máslem po obou stranách a opečeme.
Cibuli,brambory také nakrájené na plátky lehce opečeme na tuku,přidáme maso,víno a černý chléb.
Dusí se asi 1.hod.
Šťávu přecedíme a vmícháme kapary a sardelky.
Pak přidáme smetanu a ještě krátce podusíme.
Podáváme s bramborovou kaší,nebo rýží.


Jít na recept Hovězí pečeně Esterházy >>