| Pletení | Hromadné emaily | Email šablony | Omalovánky | Domácí účto | Rybář | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí na tatarce


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:30.8.2012

Ingredience:

hovězí zadní z kýty ( 4 plátky )
4 lžíce oleje
1l vody
sůl
1 lžíce maggi
pepř
250 g tatarská omáčka
tmavá jíška (knorr)

Popis:

Maso nakrájíme na plátky asi centimetr široké a lehce naklepeme . Uložíme do pekáče a jemně popepříme . Podlijeme vodou a přidáme olej . Osolíme asi půl kávové lžíčky a přidáme maggi , přiklopíme a necháme péct v troubě do měkka. Po změknutí masa jej z pekáče vyndáme a do horkého výpeku zamícháme tatarskou omáčku ( možno rozšlehat ponorným mixérem )a dle potřeby dohustíme jíškou . Podáváme s bramborovým knedlíkem . Dobrou chuť !


Jít na recept Hovězí na tatarce >>