| Pletení | DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Rybář |
|
| ||||||||
Hovězí na divoko po slovensku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g hovězího masa | ||||||||
Popis: Hovězí prošpikujeme a dáme do mísy. V osolené vodě povaříme všechny ostatní přísady a necháme vychladnout. Vychladlý vývar nalijeme na maso a v ledničce necháme asi 3 dny marinovat. Na oleji zpěníme cibulku a maso po všech stranách opečeme. Potom podlijeme částečně vývarem a za občasného podlévání dusíme doměkka. Potom maso vyjmeme a naporcujeme. Šťávu i se zeleninou rozmixujeme, přidáme ve vodě rozkvedlanou mouku a po krátkém povaření vrátíme zpět maso a ještě krátce povaříme. Podáváme s kolínky a tak podobně. |