| Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Email šablony | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Hovězí na celeru | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g hovězí roštěnné | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře naklepeme. Polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky. Marinádu připravíme smícháním vody, octa a koření. Maso proložíme celerem, zalijeme marinádou a necháme 24 hodin rozležet. Na rozpuštěné slanině zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme naložené maso i s celerem. Zalijeme marinádou, podlijeme vývarem a přidáme víno. Zvolna dusíme asi hodinu a půl. Druhou polovinu celeru nastrouháme a přidáme do omáčky. Nakonec přilijeme kysanou smetanu a dusíme ještě asi 20 minut. |