| Domácí účto | Pletení | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Rybář | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Hovězí maso s fazolemi | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 350 g červených fazolí | ||||||||
Popis: Fazole zalijeme studenou vodou, po 6 hodinách je odcedíme, zalijeme červeným vínem a vaříme 10 minut. Maso nakrájíme na drobné kousky nebo umeleme, osmahneme na oleji, přidáme dvě drobně nakrájené cibule a česnek a opět osmahneme. Rajčata spaříme vařící vodou, sloupneme, nakrájíme a společně s fazolemi a kořením přidáme k masu. Zalijeme vodou tak, aby fazole byly potopeny, a dusíme je doměkka pod poklicí. Ke konci dušení přidáme bujonovou kostku, papriku nakrájenou na nudličky a sůl. V hotovém pokrmu má být minimálně tekutiny. Při podávání ozdobíme kroužky cibule a zelenou petrželkou. |