| Snadné hubnutí | Domácí účto | Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář | Email šablony | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí maso dušené se zeleninou a brambory


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:28.11.2009

Ingredience:

1/2 kg hovězího masa (roštěnec, zadní)
30 dkg syrových brambor
1 větší mrkev
1 větší cibule
1/2 menšího celeru
malý kousek petržele
morkovou kost (nemusí být)
sůl, pepř

Popis:

Zadní hovězí maso nakrájíme na malé kostky, mrkev a brambory rovněž na plátky. Ostatní zeleninu jemně rozsekáme. Maso udusíme do měkka. Do ohnivzdorné mísy vyklepneme uvařený morek, můžeme jej vynechat, dáme udušené měkké hovězí maso i se šťávou (roštěnec nemusíme předem dusit), dáme vrstvu osolených brambor, mrkve a cibule a posypeme sekanou zeleninou. Toto pořadí opakujeme ještě jednou. Pokrm dusíme 3/4 – 1 1/2 hodiny. Podáváme v téže míse.
Příloha: Saláty


Jít na recept Hovězí maso dušené se zeleninou a brambory >>