Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí guláš s dýní


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:24.10.2013

Ingredience:

750g hovězího masa na guláš
350g cibule
200g nakládané dýně
3 lžíce másla
sůl
pepř
1 kostka masoxu
250ml červeného vína
4 lžíce kysané smetany

Popis:

Maso nakrájíme na kostky. Oloupeme cibuli a nakrájíme jí na kousky. Slijeme dýni. V kastrolu rozpustíme máslo, nasypeme na něj cibulku a osmahneme dozlatova. Po částech přidáváme maso a opékáme. Pikantně okořeníme. Maso přelijeme 125ml vařící vody, přidáme masox a podlijeme vínem. Přikryté dusíme asi 60 minut. Hotovou omáčku zjemníme kysanou smetanou. Přidáme dýni a prohřejeme. Podle potřeby dochutíme.

Přílohy:
těstoviny


Jít na recept Hovězí guláš s dýní >>