| Omalovánky | Rybář | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Pletení | Email šablony | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Houbový pečenáč


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:18.1.2011

Ingredience:

čersvé houby/množstvý podle velikosti/
9 kuliček nového koření
2-3ks hřebíčku
4-6ks bobkovýho listu
1 cibule
čerstvá mrkev /kdo jak má rád/
cibule
1l vody
3-4dcl octa
6 kostek cukru nebo 4 velké lžíce

strouhanku,vejce,hl.mouku na obalení hub.
olej na osmažení hub.

Popis:

Houby nakrájíme na silné plátky.Vše obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme.Nesolit!
Pak si uděláme nálev. :Svaříme vodu,ocet,cukr,cibuly a koření a necháme vystydnout.Tak,aby byl nálev jen teplý.Do flašek naskládáme osmažené houby.Pokud někdo rád cibuli a mrkev tak to může proložit a pak zalít nálevem.Pečenáče je možno konzumovat už po 24hodinách.

Přeji dobrou chuť!!!


Jít na recept Houbový pečenáč >>