| Pletení | Recepty doma | Rybář | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Horehronský řízek


Doba přípravy:00:35
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.6.2010

Ingredience:

400 g bravčového mäsa zo stehna
200 g surových zemiakov
vajce
soľ
mleté čierne korenie
100 g hladkej múky
2 lyžice smotany
olej na vyprážanie

Popis:

Bravčové mäso rýchlo umyjeme, osušíme, pokrájame na rezne, naklepeme a trošku osolíme. Surové očistené zemiaky umyjeme a na jemno postrúhame. Pridáme k nim vajce, mleté čierne korenie, trošku soli a vidličkou spolu dobre rozšľaháme. Ďalej pridáme múku a zamiešame. Nakoniec prilejeme smotanu a dobre premiešame. V pripravenom zemiakovom ceste namáčame naklepané rezne a vyprážame po oboch stranách v rozpálenom oleji.


Jít na recept Horehronský řízek >>