| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Recepty doma | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | Rybář | DWN.cz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Holoubata na divoko


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:6.9.2017

Ingredience:

3 holoubata
5 dkg slaniny
1 cibule
1 mrkev
1 petržel
1 kostka cukru
3 dkg másla
několik lžic vývaru (i z kostky)
5 kuliček nového koření
5 zrnek pepře
1 bobkový list
šťávu z 1/2 citronu
1 lžíce mouky
sůl
lžíce octa

Popis:

Očištěnou pokrájenou zeleninu a koření osmahneme s cukrem na másle, přidáme omytá a osušená holoubata a dusíme, pokud možno, bez podlévání 15 minut.
Pak zalijeme ředěným octem, citronovou šťávou a vývarem a dusíme dalších 15 minut.
Potom šťávu zahustíme moukou, přidáme trochu vývaru a povaříme ještě 2 minuty.


Jít na recept Holoubata na divoko >>