| Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Omalovánky | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hoclavská řezanka


Doba přípravy:01:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.4.2014

Ingredience:

3 cibule
1 kostka masoxu
500 g hovězího zadního
sůl
pepř
dvě hrsti hub
1 sklenice moravanky
1 malý kečup

Popis:

Nakrájenou cibuli necháme zesklovatět,na ní necháme rozpustit masox a přidáme maso.Když pustí šťávu,přidáme sůl,pepř,bobkový list,houby a celou sklenici Moravanky i s nálevem.Dusíme,když je maso poloměkké vlijeme celý malý kečup a dusíme až je maso měkké.podáváme s kroketami.


Jít na recept Hoclavská řezanka >>