| Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | Recepty doma | Formuláře na PC | Omalovánky | Počítej Kalorie | Email šablony | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | FormOffice |
|
| ||||||||
Hlávkový salát s olivovým olejem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 hlávkové saláty | ||||||||
Popis: Salát očistíme od vnějších listů a stonku, rozkrojíme na poloviny, dobře vymyjeme pod tekoucí vodou a dáme okapat. Musí být suché, jinak by nevstřebaly olej. Dáme je v igelitovém sáčku zkřehnout do druhého dne v dolní přihrádce chladničky. Poloviny salátu dáváme na talíř řeznou plochou nahoru, pokapeme citrónovou šťávou nebo octem, pokapeme dobrým olejem, popepříme a popaprikujeme. Před podáváním můžeme osolit. |