| FormOffice | EET Účtenky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Email šablony | Rybář | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Hromadné emaily | Recepty doma | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Hlávkové zelí na omáčku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 hlávka zelí-střední | ||||||||
Popis: Zelí nastrouháme nebo nakrájíme na jemné řezance,dáme do hrnce, podlijeme vodou (asi polovina zelí, aby byla ponořená)a dusíme do měkka. Pokud se voda vydusí a zelí ještě není hotové tak opět podlít vodou. Jak je zelí měkké, zalijeme mlékem s hladkou moukou, aby to bylo jako omáčka. Povaříme a přidáme šlehačku. Nakonec dáme na olej zpěnit cibulku a s trochou octa povaříme. |