| Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář | DWN.cz | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hlávkové zelí dušené s ananasem


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:22.10.2009

Ingredience:

60dkg bílého hlávkového zelí
vývar z hovězího masa nebo z vývarové kostky
8dkg másla
2dkg cibule
20dkg kompotovaného ananasu
lžíce citronové šťávy
trochu citronové kůry
1/8 litru bílého vína
sůl a nepatrně cukru.

Popis:

Nakrouhané zelí dáme do kastrolu a za občasného podlévání vývarem dusíme (odkryté)téměř do měkka. Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na másle,přidáme k ní podušené zelí,nadrobno nakrájený ananas,citronovou šťávu,trochu nastrouhané citronové kůry,přilijeme víno,osolíme,osladíme a znovu podusíme. - Výborná příloha k pečeným bílým klobásám s opékanými brambory. - Pro 6 osob.


Jít na recept Hlávkové zelí dušené s ananasem >>