| Pletení | DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Hlavička s kopřivami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g masa | ||||||||
Popis: Všechny druhy masa uvaříme do měkka.pečivo a uvařené vychladlé maso nakrájíme na asi 1 cm velké kostičky.kopřivy spaříme horkou vodou a nasekáme. Z bílků a lžíce studené vody připrravíme sníh. V hrnečku rozšleháme žkoutky s mlékem nebo masovým vývarem, solí, pepřem a květem. Nalijeme na pokrájené pečivo a když se tekutina vsákne, vmícháme kostičky masa a kopřivy. Nakonec nádivku ještě vylehčíme sněhem z bílků. celou směs nalijeme do vymaštěného pekáče a v předehřáté troubě upečeme doztatova. Podává se např. se špenátem. |