| Formuláře na PC | Pletení | EET Účtenky | Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Email šablony |
|
| ||||||||
Hermelín v listovém těstě s kečupem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 Sedlčanské Hermelíny | ||||||||
Popis: Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném válu na slabší plát. Rozdělíme jej na 4 čtverce a každý z nich potřeme kečupem. Pórek nakrájíme na kolečka a spaříme v osolené vodě. Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý Hermelín a jeho povrch posypeme pórkem. Rozšleháme žloutek. Sýr dobře zabalíme do listového těsta a potřeme žloutkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě tak dlouho, až je povrch zlatavý. |