| Rybář | Snadné hubnutí | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | Email šablony | Pletení | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Harryho tajemstvi


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:27.7.2015

Ingredience:

3/4kg kureciho masa - cca 4 platky
10dkg anglicke
10dkg platkoveho syra
4 kostky mrazeneho spenatu (ne pytlik)
1 ks limetky
spetka soli
spetka podravky
francouzska omacka
1 rajce
500ml smetany na vareni

Popis:

Kureci rizky trochu rozklepeme, pokapeme limetkou z obou stran, posypeme z jedne strany podravkou. Ze strany, kde je podravka tak dame platek rajcete, na rajce dame kostku nedrceneho spenatu(musi byt zmrazeny) a zavrsime to platkem syra. Musi se to udelat tak, ze se pak maso prehne a udela se kapsa. Na tu kapsu polozite platek anglicke. Vypada to hodne divoce, ale nebojte. Promazeme zapekaci misku a kapsy do nej polozime.

Omacka:

Francouzska omacka se da koupit jako hotovy vyrobek v kteremkoli vetsim obchode. Vyrabi to Vitana.
K tomuto vyrobku jen primichate smetanu na vareni a touto omackou prelijete maso v misce a date do trouby zapect. Je mi lito, ale pocet stupnu vam nereknu, protoze mame doma plynovou troubu - takze asi tak na strednim plamenu se pece 1/2 hodiny.

Jako prilohu davam varene brambory.

Preji dobrou chut


Jít na recept Harryho tajemstvi >>