| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Email šablony | FormOffice | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hanácké maso s bramborákem


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:23.7.2009

Ingredience:

vepřová plec
hovězí zadní
uzené libové maso - nejlépe uzená rolka
cibule
česnek
kapie syrová nebo nakládaná
sojová omáčka
sůl
pepř
olej
kečup

Popis:

Všechny tři druhy masa nakrájíme na nudličky a s cibuli najemno nakrájenou dáme na olej, kde je zprudka osmahneme. Přidáme sůl, pepř, kečup a sojovou omáčku. Poté přikryjeme pokličkou a bez podlévání chvilku podusíme. Když je maso poloměké přidáme na nudličky nakrájenou syrovou nebo sterilovanou červenou kapii. Hotové maso podáváme s klasicky připraveným bramborákem. Přeji dobrou chúť.


Jít na recept Hanácké maso s bramborákem >>