| Recepty doma | Domácí účto | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Halászle


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:9.1.2015

Ingredience:

800 až 1000 g rýb (zvyšky
aj čerstvé vnútornosti a hlavy)
koreňová zelenina (mrkva
zeler
petržlen)
cibuľa
zmes ko-
renia na ryby
soľ
celé čierne korenie
mletá paprika sladká
aj štipľavá
(feferónky)

Popis:

Na tuku speníme cibuľu, pridáme pokrájané ryby a zeleninu,
opražíme ochutíme korením, zalejeme vodou a varíme domäkka.
Celkom na záver vložíme ozdobné kúsky ryby a povaríme tak,
aby sa nerozpadli. Vyberieme ich, vývar prepasírujeme a ešte
raz necháme prejsť varom. Kúsky uložíme na taniere a zalejeme
polievkou.


Jít na recept Halászle >>