| Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony | Pletení | Zbrojní průkaz | Rybář | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | FormOffice | Recepty doma | Domácí účto | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Halaslé po moravsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: polévková zelenina (celer,petržel,mrkev) | ||||||||
Popis: Osmažit polévkovou zeleninu, přidat 4 zelené papriky, 4 na kostky nakrájená rajčata, zahustit trochou škrobu. Na cibulovém, paprikovém (sladká i pálivá) základě opéct rybí filé, dát povařit do polévky, přidat vykostěnou makrelu a konzervu tuňáka ve vlastní šťávě. Koření - pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka, petrželka |