| Rybář | Omalovánky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Email šablony | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Habrský Kančí guláš


Doba přípravy:02:10
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:15.7.2015

Ingredience:

800g zvěřiny (krk,plec,žebra)
3 velké cibule
3feferonky
nebo kozí rohy(papriky)
3cl rumu nebo koňak
0,6 dcl červeného vína
drcený kmín
sůl pepř
80 g másla
250 g slaniny
2 lžíce mouky
vývar

Popis:

Cibuli pokrájíme, zpěníme na másle,vložíme do ní nakrájenou slaninu a na kostky nakrájenou zvěřinu.opepříme, osolíme a přidáme drcený kmín,rum/koňak/, víno a dusíme tak dlouho, až je maso měkké.podlejeme vývarem,zahustíme jíškou a necháme přejít varem.


Jít na recept Habrský Kančí guláš >>