| EET Účtenky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | DWN.cz | Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Habibala


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.10.2015

Ingredience:

1 hovězí konzerva (kvalitní !!!)
1 velká cibule
pálivá paprika
sůl
česnek (hodně)
rajská šťáva v konzervě
1 bal.tvarohu
větší salátová okurka

Popis:

Jídlo se skládá ze tří částí
1. část
V kastrolu rozvaříme hovězí konzervu s pokrájenou cibulí,
solí a rajskou šťávou na hustou kašovitou hmotu. Okořeníme pálivou paprikou. Hmota musí být v e l m i pikantní.
2. část
nastrouháme salátovou okurku na jemno a dáme do misky.Bez koření a bez soli. Musí být mdlá.
3. část
utřeme tvaroh s utřeným česnekem a šťávou z nastrouhané okurky. Česneku hodně, chuť musí být výrazně česneková.

Podává se s krajíčky chleba a každý si podle své chuti kombinuje jednotlivé části pokrmu.


Jít na recept Habibala >>