| EET Účtenky | Formuláře na PC | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Guláš z vepřového bůčku s fazolemi


Doba přípravy:06:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:28.4.2019

Ingredience:

500 g vepřového bůčku s kostmi
100 g bílých fazolí
20 g oleje
1 cibule
mletá sladká paprika
kmín, špetka chilli
150 g sterilovaného leča
30 g hladké mouky
majoránka
200 g párků
sůl

Popis:

Přebrané, propláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme 6 hodin bobtnat. Pak vodu slijeme, fazole zalijeme čerstvou vodou a uvaříme doměkka.
Bůček vykostíme a nakrájíme na stejně velké kostky. Vložíme je do kastrolu s rozehřátým olejem, za stálého míchání opečeme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Vše zasypeme paprikou, po zpěnění zalijeme trochou vody, osolíme, přidáme kmín, chilli, lečo a rozetřený česnek. Dusíme na malém plameni, až maso téměř změkne. Vydusíme je do tuku, zasypeme moukou, lehce opražíme, zalijeme trochou vody a dusíme až maso zcela změkne. Přidáme scezené fazole, majoránku a guláš necháme přejít varem. Před podáváním na každou porci položíme půlku ohřátého párku.


Jít na recept Guláš z vepřového bůčku s fazolemi >>