| EET Účtenky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Domácí účto | Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Snadné hubnutí | FormOffice | Hromadné emaily | Rybář | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Guláš pro lenochy | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 ks vepřového masa - nejlépe z plecka | ||||||||
Popis: Maso a cibuli nakrájíme, smícháme se všemi ostatními ingrediencemi. Kostky hovězího bujonu rozpustíme v troše vody, po rozpuštění doplníme do 1 litru vody. Vše dáme do pekáče či misky z varného skla a zalijeme rozpuštěným bujonem. Pekáč či misku dobře zakryjeme alobalem a dáme péci do trouby na 250°C na asi 1,5 hodiny. Po celou dobu nedolíváme, nemícháme, alobal nesundáváme. Podáváme s chlebem, těstovinami, rýží, knedlíkem. |