| Pletení | Email šablony | Formuláře na PC | Rybář | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Gruzínská telecí játra | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500g jater | ||||||||
Popis: Játra nakrájíme na silnější hranolky a rychle opečeme na teflonové pánvi na oleji. Osolíme, opepříme a vložíme do vymazaných ohnivzdorných misek. Do každé misky vyklepeme 2 vejce, na ně položíme na polovinu misky syrovou cibuli nakrájenou na kolečka a na druhou stranu misky plátky rajčat. Na to dáme drobné kousky másla a v horké troubě rychle zapečeme. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem. |