| Omalovánky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Grilované játra s brambory


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.3.2016

Ingredience:

400 g teľacej alebo bravčovej pečene
100 g údenej slaniny
čierne mleté korenie
olej
600 g uvarených zemiakov
soľ
rasca
petržlenová vňať

Popis:

Pečeň umyjeme, odblaníme a pokrájame na 4 rezne. Údenú slaninu pokrájame tiež na 4 plátky. Pečeň okoreníme a potrieme olejom. Plech vytrieme olejom a poukladáme naň plátky pečene a slaniny. Pečeň so slaninou uložíme na jednu stranu a na druhú stranu poukladáme zemiaky uvarené v slanej vode s rascou a zemiaky pokrájané na kolieska. Grilujeme súčasne, pečeň asi po každej strane 3 minúty. Zemiaky v priebehu grilovania obraciame.
Pred podávaním dáme pečeň na vyhriatý tanier, obložíme zemiakmi, ktoré posypeme umytou petržlenovou vňaťou. Dochutíme soľou.


Jít na recept Grilované játra s brambory >>