| Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Gordon blue z mořských ryb | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: filety z mořské ryby (nejlépe treska nebo štika | ||||||||
Popis: Filety z mořské ryby (bez kůže) pokapeme citronovou šťávou a popepříme. Na filety položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, uděláme kapsu, sešpendlíme a obalíme v trojobalu. Na obalení použijeme jen bílek, lehce ho zpěníme vidličkou a osolíme. Solí se jen bílek, rybu solit není třeba. Smažíme z každé strany asi 4 minuty. Rybu uložíme na teplém místě a pro zjemnění dáme na každý kousek plátek másla. |