| Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Gordon blue z mořských ryb


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:8.6.2015

Ingredience:

filety z mořské ryby (nejlépe treska nebo štika
sladkovodní ryba se nehodí)
citronová šťáva
mletý pepř
plátky sýra a šunky dle porcí ryb
mouka
vejce (jen bílek)
strouhanka na obalení
máslo
sůl

Popis:

Filety z mořské ryby (bez kůže) pokapeme citronovou šťávou a popepříme. Na filety položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, uděláme kapsu, sešpendlíme a obalíme v trojobalu. Na obalení použijeme jen bílek, lehce ho zpěníme vidličkou a osolíme. Solí se jen bílek, rybu solit není třeba. Smažíme z každé strany asi 4 minuty. Rybu uložíme na teplém místě a pro zjemnění dáme na každý kousek plátek másla.


Jít na recept Gordon blue z mořských ryb >>