| DWN.cz | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Omalovánky | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | EET Účtenky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Francouzská řezanka


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:7.2.2019

Ingredience:

kuřecí prsíčka cca 300 g- 400 g
koření na francouzské brambory (kotányi)
čerstvá petržel.nať
dva stroužky česneku
pepř
1dl. smetany

Popis:

Na pánvi orestujeme maso na nudličky přidáme česnek a nasekanou petrželku.Zasypeme kořením na francouzské brambory a zalijem smetanou může být i trocha vody.Dle chuti opepřit.NESOLIT!!! Koření je dost slané!Příloha:Opečený brambor,hranolky nebo krokety.


Jít na recept Francouzská řezanka >>