| Recepty doma | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Francouzská cibulačka


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.6.2009

Ingredience:

100 g másla
500 g cibule
špetka cukru
1 l hovězího vývaru /i z kostky/
sklenka bílého vína
sůl,lžička mletého pepře
4 plátky bílého chleba
100 g strouhaného sýra
petrželka, pažitka

Popis:

Na másle zpěníme na kolečka pokrájenou cibuli, přidáme špetku cukru a necháme zkaramelizovat do zlatova. Zalejeme vývarem, přidáme víno, pepř a povaříme asi čtvrt hodiny. Plátky bílého chleba opečeme. Polévku přelejeme do zapékací mísy , navrch položíme plátky chleba , hustě posypeme sýrem a zprudka zapečeme v troubě. Na talíři posypeme jemně nakrájenou pažitkou a petrželí.


Jít na recept Francouzská cibulačka >>