| Domácí účto | FormOffice | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Recepty doma | Email šablony | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Omalovánky | Pletení | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Flamendr II.


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.10.2017

Ingredience:

maso(jakýkoliv jen ne hovězí)
pepř,sůl
worchester
bujon na vepřové maso
kečup
chilli
papriky naložené
žampiony krájené
zelenina
cibule
tuk

Popis:

cibuli na jemno nakrájenou osmnažíme dozlatova,přidáme maso na kostičky a osmažíme.Přidáme na kostičky nakrájené maso,osolíme,opepříme,přidáme worchester a osmažíme.pak trochu podlejeme a podusíme.Přidáme koření,může být i podle chuti,jak má každý rád pikantní.Až je maso měkké přidáme kečup,žampiony ,zeleninu(může být i kukuřice) a na nudličky nakrájenou cibuli.Podusíme domměka a a zahustíme trochou gustinu (kukuřičný škrob) nebo škrobem pod maso.jako příloha jsou dobrý bramboráčky,hranolky,americké brambory či i rýže.Přeji dobrou chut


Jít na recept Flamendr II. >>