| Domácí účto | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Filety se zeleninou


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.12.2010

Ingredience:

zmrazené fazolové lusky Bondulle
zmr.mrkev Bondulle
4 filety z tresky
každá asi 150 g
česnek
cibule
sůl
rostlinný tuk
koření na ryby
citron

Popis:

porce ryby pokapeme citronovou šťávou,osolíme a okořeníme. Položíme na alobal asi 30 na 30 cm. Rybu poklademe fazolovými lusky a podélně překrájenou karotkou. Navrch přidáme lupínky rostlinného tuku,zabalíme a pečeme v troubě vyhřáté na 160°C asi 15minut.


Jít na recept Filety se zeleninou >>