| Snadné hubnutí | Email šablony | Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Domácí účto | FormOffice | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře na PC | Omalovánky | Rybář | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Filé na smetaně


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:11.2.2010

Ingredience:

filé (ideální je treska)
sterilovaná zelenina (Kunovjanka ...)
plátkový eidam
1-2 smetany ke šlehání
kečup jemný
špetka soli
špetka bílého pepře

Popis:

Filé omyjeme, osolíme, opepříme a vložíme do troškou másla vytřeného pekáčku. Pak na filé rozložíme zeleninu, podlijeme trochou vody a šoupneme na deset minut do rozehřáté trouby. Po deseti minutách nakapeme na zeleninu kečup, zalejeme smetanou a přikryjeme sýrem, který také trošku pokapeme kečupem. Můžeme také podlít nálevem ze zeleniny. Pečeme dokud šťáva nezhoustne a sýr se nezačne červenat. Podáváme s bramorama.


Jít na recept Filé na smetaně >>