| Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | Rybář | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC | Domácí účto | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | FormOffice | Zbrojní průkaz | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Filé na jogurtu


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2018

Ingredience:

500 g rybího filé
4 stroužky česneku
1 lžička mletého zázvoru
1 lžička mleté skořice
půl lžičky chilli a kmínu
2 lžičky kari
200 ml bílého jogurtu
svazek zelené petželky
sůl, olej na opečení, citron

Popis:

Jogurt rozšleháme s oloupaným a utřeným česnekem a solí. přidáme mletý zázvor, skořici, chilli, kmín, kari a vše promícháme. Nerozmrazené porce filé dáme do mísy, zalijeme jogurtovou směsí, přikryjeme a necháme v chladnu asi hodinu.
Do rozpáleného oleje na pánvi dáme marinované filé, přidáme na drobno rozsekané petrželky, podlijeme třemi lžícemi vody, zakryjeme pokličkou a dusíme do měkka.
Hotové filé zalijeme jogurtovou marinádou. Přivedeme k varu a dál již nevaříme. Nakonec pokrm ochutíme štávou z poloviny citronu.


Jít na recept Filé na jogurtu >>