| Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fazužový nákyp


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:27.4.2010

Ingredience:

300 g prerastenej slaniny
200 g údeného vareného mäsa
300 g bielej sterilizovanej fazule
malú konzervu sterilizovanej kukurice
300 g červenej sterilizovanej fazule
120 g detskej krupice
50 g masla
0,5 l mlieka
4 vajcia
4 cibule
5 strúčikov cesnaku
majorán
sož
mleté čierne korenie.

Popis:

Z mlieka, štipky soli, kúska masla a krupice uvaríme hustejšiu kašu, ktorú necháme vychladnú. Cibužu, slaninu a údené mäso pokrájame a spolu osmažíme na malom množstve tuku. Do vychladnutej kaše primiešame vajcia. Zmiešame s vychladnutým údeným s cibužou, scedenou fazužou, scedenou kukuricou, najemno posekaným cesnakom, majoránom, sožou a korením. Masu vylejeme do jemne vymasteného pekáča. Pečieme pri teplote 190 stupňov Celzia asi 40 minút. Podávame s čerstvým chlebom a čalamádou. Recept mám od kamarára Jara Kobzu z Trenčína.


Jít na recept Fazužový nákyp >>