| Hromadné emaily | Domácí účto | Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Rybář | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fazole sudetské


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:20.10.2010

Ingredience:

500 g fazolových lusků
500 g rajčat
400 g vepřového masa (plecko, krkovice, velmi dobré je
nahrubo umleté vykostěné vepřové koleno i s kůží)
2 středně velké cibule
4 stroužky česneku
20 g sádla
sůl, pepř

Popis:

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, na kousky překrojené fazolové lusky, sůl, pepř. Dusíme do poloměkka, přidáme nakrájená rajčata, česnek a dodusíme. Podle chuti je možné přidat rajský protlak, ostrý kečup nebo kostku šťávy
k vepřovému masu.
Příloha : chléb, pečivo.


Jít na recept Fazole sudetské >>