| DWN.cz | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Pletení | Zbrojní průkaz | Rybář | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fazole s kys. zelím a uzeným masem


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:11.10.2017

Ingredience:

hrst velkých strakatých fazolí
500g - 1 kg uzené vepřové maso ( krkovice,vepř.koleno,uz. bůček - prostě jaké-koli uzené vepřové maso )
tmavá jiška, dělaná na sádle
jeden masox,
sůl,pepř
kyselé zelí (jeden až dva sáčky)

Popis:

Do velkého hrnce dáme fazole,zalejeme vodou a necháme do druhého dne namočené.(fazole musí být předem promyté)Vodu pak již nevyměňujeme!
Druhý den přidáme do hrnce,zelí a maso. Vše vaříme tak dlouho , až je maso měké. Pak jej vyndáme a vaříme dál. Přidáme masox. Když jsou fazole měkké,zahustíme jiškou,kterou jsme si předem připravili. Dochutíme.
Maso nakrájíme a dáme do hrnce.
Na talíř dáme maso a fazole a jíme s chlebem.


Jít na recept Fazole s kys. zelím a uzeným masem >>