| Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Email šablony | Rybář | Recepty doma | DWN.cz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Fazole po Valašsku


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:6.9.2015

Ingredience:

1 plechovka červených a 1 plechovka bílých fazolí
5 dkg. anglické slaniny
trocha oleje
2 valašské klobásky (nebo jakékoliv jiné - masité)
1 větší cibule
1/4 kostky masoxu
1 až 2 dcl. sladkého kečupu
1 dcl. salsy nebo ostrého kečupu
sojová omáčka
worcestrová omáčka
pepř

Popis:

Na rozpálenou pánev dáme trochu oleje a na kostky nakrájenou slaninu a na plátky nakrájené klobásky, přičemž asi po 3 minutách tam dáme nakostičky nakrájenou cibuli. Až jsou cibule,slanina i klobásky orestované, dáme na pánev dvě plechovky fazolí (pokud jsou ve slaném nálevu, tak je zcedíme, pokud jsou naloženy v rajské omáčce, tak ji tam najeleme také, ale už tam nedáváme sladký kečup). Dále tam přidáme sledký kečup a salsu (lze nahradit ostrým kečupem). Dále vezmeme čtvrtku masoxu, který rozdrobíme a vsypeme ho do pánve. Nyní přidáme trochu a za stálého míchání dusíme několik minut. Pak tam přidáme trochu sojové a worcestrové omáčky a špetku pepře. Nesolíme, protože tam máme daný masox! Po 10 minutovém míchání podáváme.


Jít na recept Fazole po Valašsku >>