| DWN.cz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Recepty doma | Domácí účto | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | Počítej Kalorie | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Dušené hovězí po javánsku


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:5.1.2017

Ingredience:

1/2 kg hovězího masa
2 cibule
2 rajčata
na špičku nože pepř
na špičku nože muškátový květ
2 lžíce sojové omáčky
sůl
olej

Popis:

Na kousky nakrájené a osolené maso smícháme s kořením a nakrájenou cibulí, dusíme na oleji, až vypustí šťávu. Přidáme sojovou omáčku, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Až je maso měkké, přidáme nakrájená rajčata a dusíme ještě 10 minut. Hotový pokrm posypeme ještě do červena osmaženou cibulkou. Podáváme s rýží.


Jít na recept Dušené hovězí po javánsku >>