| Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Dušená vepřová kotleta se zeleninou


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:10.4.2016

Ingredience:

4ks vepřové kotlety
100g mrkve
100g celeru
100g pórku
50g žampiónů
100g květáku
50g zeleného hrášku
1dl bílého vína
olej
česnek
sůl
mletý pepř
vegeta
1 lžíce hladké mouky

Popis:

Očištěnou mrkev, pórek a celer nakrájíme na kousky, květák rozebereme na růžičky a žampióny nakrájíme na plátky. Kotlety nasolíme, mírně naklepeme a opečeme z obou stran prudce na oleji. Poté i s výpekem přemístíme do kastrolu, podlijeme vodou a dusíme pod poklicí spolu se zeleninou a žampióny 20-25minut. Mouku promícháme ve víně, zalijeme maso a dobře rozmícháme, aby se nevytvořily hrudky. Dusíme do měkka, podle potřeby ještě podlijeme nebo dosolíme. Podáváme s bramborovou kaší.


Jít na recept Dušená vepřová kotleta se zeleninou >>