| Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Pletení |
|
| ||||||||
Drůbeží zvěřina | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: Kuřecí stehna bez kůže a kostí ( kuřecí steaky,krůtí stehno bez kůže ) mrkev | ||||||||
Popis: Na oleji zpěnit cibuli, přilít vodu a malém množství svařit zeleninu, koření, ocet a víno. Do vychladlého mořidla naložit maso. Nechat v chladu nejméně 24 hodin. Potom upéct i s nálevem na másle. Vyjmout maso a do výpeku přidat šípkovou ( rybízovou ) marmeládu a rozředit červeným vínem – povařit. Příloha - opečené brambory, zeleninová obloha |