| Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží zvěřina


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:16.12.2009

Ingredience:

Kuřecí stehna bez kůže a kostí ( kuřecí steaky,krůtí stehno bez kůže ) mrkev
cibule
petržel
nové koření
bobkový list
jalovec
koření zvěřina Kotány ( Hubert atd. ) balzamikový ocet
červené víno
olivový olej

Popis:

Na oleji zpěnit cibuli, přilít vodu a malém množství svařit zeleninu, koření, ocet a víno. Do vychladlého mořidla naložit maso. Nechat v chladu nejméně 24 hodin. Potom upéct i s nálevem na másle. Vyjmout maso a do výpeku přidat šípkovou ( rybízovou ) marmeládu a rozředit červeným vínem – povařit. Příloha - opečené brambory, zeleninová obloha


Jít na recept Drůbeží zvěřina >>