| DWN.cz | Recepty doma | FormOffice | Omalovánky | Hromadné emaily | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | Domácí účto | Email šablony | Rybář | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží karbanátky se salátem


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.8.2013

Ingredience:

750g brambor
1 salát. okurka
200g hráškových lusků
sůl
2 jarní cibule
po 2 svazcích kerblíku a petrželky
150ml zeleninového vývaru
1 lžíce hořčice
4 lžíce octa
pepř
1 lžičku cukru
4 lžíce oleje
2 cibule
100g toast chleba
150ml smetany
400g kuřecích prsou
sladká mletá paprika
2 lžíce tuku

Popis:

1. Omyté brambory vaříme 20 min. Okurku oloupeme, rozpůlíme, semena vydlabeme a dužinu nakrájíme na plátky. Hráškové lusky předvaříme asi 5 min. v osolené vodě. Očištěnou cibulku nakrájíme na kolečka. Bylinky najemno nasekáme.
2. Brambory slijeme, oloupeme je a nakrájíme na plátky, Přidáme připravené přísady a polovinu bylinek, Rozšleháme zeleninový vývar, hořčici, ocet, sůl, pepř, cukr a olej. Připravený salát promícháme se zálivkou.
3. Nahrubo nasekáme cibule. Chléb namočíme do smetany.
Omyjeme, osušíme a na kostičky nakrájíme maso, pak maso i předchozí přísady umeleme s bylinkami. Osolíme, opepříme a ochutíme mletou paprikou. Karbanátky opekáme asi 8 min.


Jít na recept Drůbeží karbanátky se salátem >>