| Recepty doma | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář | Omalovánky | Email šablony | Domácí účto | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží játra se žampióny a bylinkami


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.9.2015

Ingredience:

500g drůbežích jater
300g žampiónů
1velká cibule
2lžíce oleje
30g hladké mouky
sůl
mletý pepř
bazalka
libeček
citronová šťáva

Popis:

Játra očistíme, odblaníme a obalíme v hladké mouce. Cibuli nakrájíme na půlkroužky, prudce ji osmahneme na oleji,přidáme játra,opečeme je, přidáme očištěné nakrájené žampióny,osolíme opepříme,přidáme citronovou šťávu,nasekané bylinky a dusíme asi 10 minut.Podáváme s rýží nebo s pečivem.


Jít na recept Drůbeží játra se žampióny a bylinkami >>