| Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Domácí účto | Rybář | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží játra po benátsku


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2016

Ingredience:

500 g drůbežích jater
500 g cibule i červené
olej na opékání
100 ml bílého vína
100 ml masového bujonu
1 lžíce octa balsamico
sůl
pepř
špetka cukru na dochucení

Popis:

Játra spařte vroucí vodou a nechte okapat. Odstraňte všechny nevzhledné kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné plátky. Na oleji zprudka orestujte játra, pak je vyjměte a ve stejném kastrole osmahněte cibuli. Osolte, opepřete, zalijte bílým vínem a vývarem a asi deset minut poduste. Vraťte játra, zakápněte balzamikovým octem a ochutnejte. Chuť dotáhněte špetkou cukru a ihned podávejte nejlépe s pečivem nebo rýží.


Jít na recept Drůbeží játra po benátsku >>