| Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Domácí účto | Rybář | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Pletení |
|
| ||||||||
Drůbeží játra po benátsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g drůbežích jater | ||||||||
Popis: Játra spařte vroucí vodou a nechte okapat. Odstraňte všechny nevzhledné kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné plátky. Na oleji zprudka orestujte játra, pak je vyjměte a ve stejném kastrole osmahněte cibuli. Osolte, opepřete, zalijte bílým vínem a vývarem a asi deset minut poduste. Vraťte játra, zakápněte balzamikovým octem a ochutnejte. Chuť dotáhněte špetkou cukru a ihned podávejte nejlépe s pečivem nebo rýží. |