| Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Email šablony | Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | FormOffice | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží játra na žampionech a červeném víně


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:1.9.2014

Ingredience:

500 g drůbežích jater
1 vetší cibule
100 g žampionů
0,5 dcl červeného vína
kečup
sůl,pepř,vegeta
vývar

Popis:

játra nakrájíme na kousky a cibulku na jemno. Dáme na pánev a orestujeme. Slijeme přebytečný tuk a přidáme žampiony a zalijeme vínem, ještě chvili restujeme aby vyprchal alkohol a mužeme osolit a opepřit. V případě potřeby přidáme vývar a vegetu. Vmícháme kečup a ještě chvili podusíme.
Podáváme s rýží.

Dobrou chuť


Jít na recept Drůbeží játra na žampionech a červeném víně >>