| Domácí účto | Formuláře na PC | Rybář | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Email šablony | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drůbeží játra Monte Negro


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.5.2013

Ingredience:

500 g drůbežích jater
2 dcl červeného vína
150 g anglické slaniny
1 cibule
3 stroužky česneku
1 dcl oleje
snítka rozmarýnu
2 bobkové listy
5 kuliček jalovce
mletý bílý pepř,sůl

Popis:

Očištěná játra vložte na pánev s rozpáleným olejem, přidejte posekanou cibuli a česnek a opékejte asi 5 minut. Pak přilijte víno, okořeňte a směs zakryjte plátky anglické slaniny. To celé dejte zapéct do rozpálené trouby asi na 5 minut. Podávejte s přílohou podle libosti, já bych sázel na rýži.
Dobrou chuť.


Jít na recept Drůbeží játra Monte Negro >>