| DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Omalovánky | Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář | Formuláře na PC | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drábské maso


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:17.9.2010

Ingredience:

400g libového vepřového
1 větší cibule
3 hrsti kopřivových listů
3 stroužky česneku
4 lžíce oleje
2 dcl. piva
půl lžíčky mletého zázvoru a sladké papriky
sůl,pepř
curry
chilli
pórek

Popis:

A teď to roztočíme!
Maso nakrájejte na menší kostky,přidejte na hrubo nakrájenou cibuli,kopřivy,pórek,pokrájený česnek,osolte,okořeňte,zalijte pivem a olejem.Vše lehce promíchejte a pečlivě zabalte do alobalu.Pečte asi hodinu v troubě nebo v horkém popelu na ohništi.Jako přílohu nabídněte topinky nebo brambory.Pivo pak chutná znamenitě!!!


Jít na recept Drábské maso >>