| Počítej Kalorie | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Rybář | Pletení | Email šablony | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Domácí sangria


Doba přípravy:00:10
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:29.4.2013

Ingredience:

První způsob:
1/2kg červeného a černého rybízu
1lvody
1 sklenka sladkého červeného vína
cukr
šťáva z 1 citronu
3 skleničky sodovky

Druhý způsob:
2 pomeranče
200g cukru
1l lehkého
bílého vína
1/2l sodovky
šťáva z citronu

Popis:

První způsob:
Rybíz opláchneme, rozdrtíme a rychle zalijeme převařenou vlažnou vodou. Dobře promícháme, aby se co nejvíce šťávy dostalo do vody. Přecedíme, dochutíme cukrem i citronovou šťávou a zchladíme. Dolijeme vychlazené víno a sodovku. Podáváme se ledem a plátky ovoce.

Druhý způsob:
Oloupané pomeranče nakrájíme na plátky, posypeme cukrem a na několik hodin dáme do lednice.Do džbánu vložíme 2 hrsti kostek ledu, vychlazené víno, sodovku a pomeranče. Promícháme a dochutíme citronovou šťávou. Lze přidat kousky ananasu aj.


Jít na recept Domácí sangria >>