| Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře ZDARMA | Pletení | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Domácí pivní sýr


Doba přípravy:
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.5.2013

Ingredience:

2 kostky měkkého netučného tvarohu
rovná kávová lžička soli
špetka kmínu
špetka mletého pepře
0,3 l světlého piva

Popis:

Ve větší nádobě (nejlépe kameninové) rozmícháme tvaroh s kořením a solí, zalijeme pivem a necháme přikryté proležet (zrát) při teplotě 18 °C tři až pět dní. Uzrálý sýr má mírně nažloutlou barvu a voní jako olomoucké tvarůžky. Podáváme s tmavým pečivem s jemně sekanou pažitkou nebo mladou jarní cibulkou.


Jít na recept Domácí pivní sýr >>